Overige werkzaamheden - Loonbedrijf Lageveen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Overige werkzaamheden

Diensten
Hieronder staan nog enkele werkzaamheden welke wij voor u uit kunnen voeren. Mocht er iets niet tussen staan, kunt u altijd contact met ons opnemen en dan zien we voor u kunnen betekenen.
- Klepelen
Om terreinen te klepelen hebben we een Votex klepelmaaier met een werkbreedte van 1.9 mtr. Met deze machine kunnen ook sloot kanten geklepeld worden. U kunt de Votex ook zonder bediending huren. Verder hebben we een Herder Rapier met een 1.5 mtr brede klepelmaaier voor achter de trekker. En aan onze maaikorftrekker kan ook een klepelmaaier van 1.5 mtr breed.
- Slootreinigen
We kunnen uw sloten met verschillende machines reinigen. Hiervoor hebben we een trekker, mobiele kraan, midi rupskranen en rupskranen. De bakbreedtes varieert van 2.5 mtr tot 5 mtr. 

- Doorzaaien
Voor het doorzaaien hebben we een Vredo doorzaaier met een werkbreedte van 5.8 mtr. Het bekende Vredo-dubbele-schijven-systeem zorgt er voor dat het graszaad netjes in een kleine snede wordt afgelegd. Hierna zorgt een gladde rol er voor dat het sleufje weer dichtgedrukt wordt. Dit systeem garandeert een snelle kieming en worteling van het graszaad. De rijafstand is 7,5 cm. In de fronthef hangt een Güttler wiedeg met tanden en egalisatiebord voor de bewerking van de graszode. Deze egaliseert oneffenheden, verwijdert vilt, mos, onkruiden en slechte grassen en stimuleert de uitstoeling van het bestaande gras. Deze bewerking kunnen we in één keer uitvoeren.
Als 2e machine hebben we nog een Kockerling doorzaaier met een werkbreedte van 2.7 mtr. Deze kunt u ook huren.
Graszaad kunnen wij leveren. Neem hiervoor contact met ons op.
- Gewasbescherming
Gewasbescherming voeren wij uit met een Hardi Veldspuit met een werkbreedte van 18 mtr.
- Drainspuiten
Om uw drainage te reingen hebben we een Homburg drainreiniger. Hiermee kunnen we drains tot een lengte van ±450 mtr reinigen. 
- Minitrekker met machines
Voor de werkzaamheden waar de "grote" trekkers niet kunnen komen hebben we een kleine trekker. Hierbij hebben we de volgende uitrustingsstukken: 
- Kipper
- Hakfrees, 1.5 mtr breed
- Kilverbak, 1.5 mtr breed
- Rotoreg + zaaibak, 1.3 mtr breed
- Sleep
- Snipperen
Met onze houtsnipperaar kunnen we takken tot ±12 cm snipperen. Deze machine is ook te huur.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu