Shovel & Kraanverhuur - Loonbedrijf Lageveen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Shovel & Kraanverhuur

Diensten
- Shovels
Wij hebben de beschikking over 5 shovels. 4 van het merk Volvo en 1 JCB. Een aantal van deze machines is voorzien van een overdrukcabine. Standaard hebben de machines een dichte bak, puinbak en een palletvork. De machines zijn breed inzetbaar, van kuil aanrijden, balen ruimen tot diverse GWW werkzaamheden.
- Mobiele kraan ±15 ton.
De mobiele kraan is een Hitachi Zaxis 130W. De kraan beschikt over een overdrukcabine, rototilt en heeft extra aansluitingen voor bijvoorbeeld een sorteergrijper of een trilblok. De kraan heeft meestal diverse uitrustingstukken mee. Hiervoor is een speciale bakkenwagen gemaakt.
- Midi rupskranen ±6 ton.
Wij  hebben 2 midi rupskranen, type Kubota KX057-4. Beide machines beschikken over een rototilt en hebben extra leidingen voor extra functies. De machines beschikken over een aantal vaste uitrustingsstukken waaronder een brede bak, puinbak en een palletvork.
- Rupskranen ±23 ton.
We hebben een Hitachi Zaxis 210LC-1 en 2 Hitachi ZX210LC-5. De machines zijn voorzien van een cabine met overdruk en extra leidingen voor extra functies. De kranen hebben de beschikking over een kantelstuk en diverse uitrusting stukken.


- 3D-GPS
De Hitachi Zaxis 210LC-5B is voorzien van 3D-GPS van het merk Digpilot. Met dit systeem kunnen we op 1-2 cm nauwkeurig werken. De werktekening wordt door de opdrachtgever aangeleverd en kunnen wij in het systeem inlezen. Hierdoor hoeft een landmeter de situatie niet meer uit te zetten.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu